2007. december 5., szerda

Télapó itt van,hó a subája...

Sajnos a subája nem havas,de megjött...
Már napok óta nagy volt az izgalom,mikor is jön a mikulás,hogyan érkezik,ki jön vele...
Eszter,a maga 3 és fél évével,mindent nagyon komolyan vett!Egy mosoly nem volt az arcán,minden idegszálával a télapóra koncentrált.Bármit kérdezett tőle,nem jött zavarba,beszélgettek,énekeltek,verseltek...
Miután elbúcsúztunk a télapótol,a következő kérdést kaptam:"Anya,mikor is jön a Jézuska?"
Nem is érdek emberke ugye?
Petra a maga 9 és fél évével,már nagylánynak számít,de neki is izgalommal telt a délutánja,annak ellenére,hogy ezt nem ismeri be.
Emese pedig a kis egyéves eszével csak nézte mi ez a ki és bevonulás,ki ez a piros ruhás alak?!
Elkészült anyukám egyik névnapi ajándéka is.Kontúr nélkül(bár a kontúr ezen a képen nem olyan hangsúlyos):Ez volt az első kartonlapos próbálkozásom.Nem lett tökéletes,de nekem tetszik,remélem anyukámnak is fog!Ebből a sorozatból még el szeretném készíteni a többi virágot is(hortenzia,nárcisz..) és egymás alá felfűzve kis képek lennének.
Végül kontúrozva,zsinórral ,szalaggal:


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett az anyukád ajándéke. gratulálok!!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Itt írok mert a másik blogom megszünt. Köszönöm szépen a köszöntést, nagyon jól esett hogy gondoltál rám:)) És igen, elköltöztem, megszüntetek mindent, a végleges blogom a www.ecsedinejudit.multiply.com lett. Három blogot próbáltam ki egyszerre, és praktikussági okokból a multiplynál maradtam. elnézést kérek hogy így megkavarom a dolgokat. Ha szeretnél ott is szétnézni, gyere, szívesen látlak ott is:)))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...