2008. január 27., vasárnap

"Üröm" az örömben...




Elkészült a kannás RR újabb áldozata.Rose Teapot a neve,hát kicsit megizzasztottak a hasonló szinek,de készen nagyon tetszik!Móka kendőjére készült,remélem neki is megfelel majd!





Haladtam a Permin képpel is,de nem úgy ahogy szerettem volna.





Sajnos anyukám is ,anyósom is kórházba került,így a napjaink ingázással telnek.Hol ide kell szaladni,hol oda...Üröm az örömben,hogy míg anyukám rendbe jön,addig anyósom mellé állandó felügyelet kell. Nem lehet magára hagyni se éjjel,se nappal.Mivel elég nehéz embert találni,így férjemék felváltva(hárman vannak testvérek)ápolják.Hosszú távon nem tudom hogy lehet ezt megoldani...,hogy ne menjen rá a család is?!

A BC SAL képemet sem tudom befejezni,mert a hiányzó fonalak még mindig nem érkeztek meg.Kicsit szégyenlem is magam,mert már rögtön az első határidőt nem tudom tartani,de nem tehetek róla...

Lányaimnak meglett a hétre az örömük,ugyanis sikerült kiválasztani és lefoglalni a koszorúslány ruhákat.Azért én is örültem,mert nem olcsók az ilyen ruhák,de januári foglalással 30%-ot spóroltunk!Lehet még nem is írtam,hogy öcsém a nyáron megnősül,nagy sátras lakodalom lesz,már megkezdődtek az előkészületek,nagyon izgalmas,ugyanakkor munkás kis nyarunk lesz!De fő a változatosság,lakodalomba már rég nem voltunk!

3 megjegyzés:

  1. Drága Melinda!
    Nagyon -nagyon tetszik a rózsás kannácska, köszönöm szépen a munkád.
    Olvasgatok ám szorgalmasan, még ha blogolni nincs is igazán időm.
    Nekem is nagyon sok mutatni valóm van, talán holnap lesz időm ráncba szedni a blogomat.
    Anyukádnak, és anyósodnak jobbulást kívánok, nektek meg kitartást, és erőt az ápoláshoz.

    VálaszTörlés
  2. Én is jobbulást kívánok mindkettőjüknek. A kannát várom, a héten én is elkészülök az előzővel. A SAL-t meg én sem tudtam még befejezni, mert már régen megrendeltem a fonalakat, de sajna még nem értek ide, így sapka nélkül van még szegény hóember:-((

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok ,aranyosak vagytok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...