2008. augusztus 6., szerda

BBD - I Thee Wed 4. - Befejezve



Sikerült befejezni a házikómat,nagyon örülök neki.Ha minden igaz holnap eljutok keretezőhöz is.Szerintetek menne hozzá paszpartu vagy elég csak a keret?




Mivel volt egy kis csúszás a hímzésben - ami lehet,hogy jól is jött- a házassági évfordulónkra tervezem odaadni páromnak.A dátum csalóka,de tény és való hivatalosan 5 éve vagyunk együtt,nem hivatalosan pedig már 15 éve.Mindenféleképpen ünneplésre okot adó nap lesz augusztus vége.


10 megjegyzés:

  1. Nekem is nagyon tetszik!
    Én paszpartuval tudnám elképzelni, szeritem az szépen kiemeli a mintát.

    VálaszTörlés
  2. Én nem tennék hozzá paszit, szerintem felesleges :)
    Próbáld rá, ha keretezőnél vagy, de néha a paszi csak nagyít a képen és elnyomja... Néha viszont tényleg kell és fokozza ;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép!
    Én nem tennék rá paszit, inkább egy széles, rusztikus fakeretet tudnék elképzelni hozzá.
    Vagy ha ilyet nem találsz, akkor egy egészen mély kávébarna paszi, és egy diszkréten aranyozott antik hatású keret is mutatós lenne...
    Ne sajnáld a keretező idejét - az ember úgyis jól megfizeti a keretezés árát, akkor cserébe legalább mindent próbálgass ki, ami megtetszik! :-)))

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lett, gratulálok! Az évfordulóhoz is...
    Paszpartut én sem tennék hozzá, hanem a rusztikus hatású keretre szavazok. Érdemes tényleg még olyat is odapróbálni, amit nem biztos, hogy gondolnál, mert néha azok tudnak a legjobbak lenni. Minden esetre kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz.

    VálaszTörlés
  5. Nem tennék hozzá paszpartut, mert az olyan finomka munkákhoz illik valahogy. Ez a kép inkább rusztikusabb, country-s jellegű. Valami jó kis stílusos kerettel csodás lenne! Persze, attól is függ, milyen a bútor, ami mellé megy.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép lett! A felirat különösen találó lett. gratula!
    Ja és én sem tennék hozzá paszit, szerintem ez a kép anélkül is nagyon szép.

    VálaszTörlés
  7. Juj, de szép, én még csak most fogok belekezdeni, még várom a hiányzó fonalakat Ritától! :-)
    Megkérdezhetem, hogy a festett fonalakkal (ház fala) hogy hímeztél? Hogy érted el ezt a hatást, egyesével hímezted az x-eket, vagy pedig egy sor fél x, és aztán visszafelé a másik fele?
    Köszönöm :)
    Orsi

    VálaszTörlés
  8. Ja igen, én sem tennék hozzá paszpartut a helyedben, és a sajátomhoz sem tervezem majd (de lehet, hogy ezzel a tanáccsal már elkéstem? :))

    VálaszTörlés
  9. Mormotaorsi:Általában a festett fonalakkal célszerű xenként haladni,mert így adja ki az árnyalatokat a legjobban!
    Lányok:köszönöm a sok jó tanácsot keretezés ügyben!Napok óta rinyázok,hogy milyen lesz ,mert paszit választottam hozzá,utána írtátok ,hogy nem illik hozzá,de akkor már elvittem a keretezőhöz....izgulok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...