2007. november 7., szerda

Kannás terítő 3.



Kész lett a kannás terítőm következő áldozata:dinnyés .Ha minden jól megy kb. két napos munkát adnak ezek a kis kannák.
El kellene kezdeni kidolgozni a tételeket a januári vizsgákhoz,de nagyon nincs hozzá hangulatom,mindig gyorsan belekezdek valami kicsibe és azt persze nem lehet abbahagyni...ugye?Csak megjön az ihlet egyszer a tételíráshoz is...vagy nem?Persze megfogadtam, novemberben túl leszek rajta,hogy ne karácsonyra maradjon,de még gyűjtöm az erőt!
Jó lenne tudni hogy lehet azt megvalósítani,hogy a képek ne az elején legyenek,hanem be-be tudjam szúrni a szövegbe?Na ez egy költői kérdés volt!

2 megjegyzés:

  1. Jó lett a dinnyés kannád. Én sajnos még mindig vároka csomagra, ami csúszik egy másik RR-rel együtt.
    Ezek miatt a csúszások miatt kezd elmennem a kedvem az egésztől.Nem igaz, hogy nem lehet tartani a határidőt. Ha én elvállalok valamit, azt igenis megcsinálom, ha törik, ha szakad határidőre.
    A képet meg úgy tudod betenni középre, vagy alulra, hogy mielőtt elküldöd a bejegyzést, a képre kattintassz, és lehúzod a neked megfelelő helyre. Na, remélem ez érthető volt.:-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Móka!Ezek a kannák nem az RR-ben készülnek.Ez egy terítő lesz,az RR-ből készült kannák pedig laminálva lesznek poháralátétnek.
    A csúszásoktól nekem is kezd elmenni a kedvem az egésztől.Éppen ma gondolkodta ,hogy kiszállok egy RR-ből,mivel én már a másodikat is(vagyis enyémmel harmadikat) továbbküldtem-az enyém meg áll,nincs még rajta!Csak nincs pofám már kiszállni,de még nagyon gondolkodok rajta!
    Köszi a tanácsot,majd megpróbálom!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...